ETELÄKÄRKI

Moikka!

Ja terveisiä merituulesta, kotipaikkakunnaltani Hangosta, josta sittemmin levitin siipeni maailmalle, mutta kyllä se kotipaikkakunta aina matkalaukussa kulkee mukana.Ja niin myös oma lähisuku, puhelinlinjoja myöten, taikka nelipyöräisillä kaupparatsuilla,puolin ja toisin.

Ihan uutta tämä bloggaaminen minulle on, harjottelemallahan tästäkin selvitään. elikkäs,tästä se ajatus sitten lähti.Inspiraation lähde tuli rakkaalta äidiltäni. On ollut hauska tätä kuvittaa, ja välillä vähän pelottavaakin,miten paljon niitä ideoita lähti syntymään, missä kynä ei edes perässä pysynytkään.

eteläkärki01

Kasvavassa suosiossa kesäkaupunkina tunnetussa Hangossa, on ollut uusien tuulien äärellä. Uusia taloja rakennetaan, ja ravintoloita avataan, myös siltakin laitetaan uusiksi. Kesä hankolaisia on enemmän kuin milloinkaan, ja väkilukukin on ollut hieman kasvussa, ja tämähän on positiivista kasvua pieneen kaupunkiin. Tietenkin mielipiteitä on puolin, ja toisin. Siltikin yhdessä me kaikki saman taivaan alla ollaan.

eteläkärki08 (2)

Joten saanen esitellä teille Hangon historiaa, ja nähtävyyksiä kuvituksen myötä,oman näkemyksen kannalta,pieninä sarjakuvastrippinä. Tässä on esittelyssä kuningatarvuori, ja Hangon vanha satamanosturi, joka palvelee nyt museo nosturina sataman liepeillä,kuningatarvuoren vieressä.

 vielä on kesää jäljellä, myöskin kesäsateen merkeissä.

-mari

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *