Muinaistulien yö

muinaistulet olivat varioitustulia merenkävijöille lähestyvästä vaarasta, taikka turvallista merenkulkua merkkitulien lomassa,viestintä keino satamissa, ja poukamilla.Tuleja muistoksi heille, ketkä eivät koskaan palanneet meriltä.Vuosituhansien kestäneestä siteestä itämereen, ja lupausta sen suojelemiseksi, ja yhtenäisyyttä kaikkien itämeren maiden symbolina. Muinaistuleja on poltettu kautta historian, mutta meille se on vielä nuori kansanperinne, joka alkoi jälleen 1992 ensimmäisen kerran. Vakiintunut aloitusajankohdaksi, on tullut elokuun viimenen viikonloppu.033

Niin päättyi kesäkausi myös Hangossa.oli markkinoita, ohjelmaa lapsille, ja aikuisille.Kiitoksen myös Hangon kulttuuritoimistolle. Pimenevässä illassa kesänpäätösjuhla päättyi loistaviin, ja värikkäisiin taivaanrannan maalareihin, räiskyvien aploodien kera. Hienoa että paikalliset järjestävät tapahtumia tälle viikonlopulle,saada ihmiset kokontumaan ja nauttimaan viimesestä kesäillasta eri tapahtumien merkeissä, ja hyvästä musiikista. Hyvä että ilmastokin oli puolellamme, ja saatiin nauttia mahtavasta valo shousta pilvettömältä taivaalta BeachBar Plagenissa.

04

jo alkaa taas illat pimetä ja tapahtumatkin hiljentyä talvihorrokseen, ja kaupunki harmoniseen hiljaisuuteen.on luonnollakin omat metkunsa pelissä kun alkaa taas taivaalta sataa koirien ja kissojen lisäksi muutama marsupilami norsulauman seassa.Pukekaamme siis lämpimästi päälle seuraaviin seikkailuihin, joko sadesäässä tai aurinkoisessa ruskassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *